Figuuradvies

Weet u af en toe niet wat u aan moet trekken? Het is in ieder geval belangrijk om te weten welk figuurtype u heeft. U kunt er heel gemakkelijk achter komen. Wij hebben hieronder alle figuurtypes op een rijtje gezet met de kenmerken en stylingadvies. Op deze manier weet u welke kleding u het beste staat en kunt u voortaan gericht shoppen bij Meyer-mode.
 Figuurtype A

Heeft u figuurtype A? Dan is uw bovenlichaam smaller
dan uw onderlichaam. U herkent het aan smalle
schouders en brede heupen.

Tip: Leg de nadruk op uw prachtige schouders en armen.
Draag bijvoorbeeld schoudervullingen en enkele opvallende sieraden.


 Figuurtype H

Uw figuur is perfect in balans. Dat herkent u doordat uw schouders en heupen in verhouding zijn. Uw taille is bijna recht. Hierdoor heeft een sportieve uitsraling.

Tip: Trek de aandacht naar uw armen en benen. Kies voor enkele opvallende armbanden en laat vooral uw prachtige benen zien. Figuurtype  O

Figuurtype O is nagenoeg een kopie van figuurtype H. Het verschil zit 'm bij de buik en boezem. Die zijn bij figuurtype O voller dan bij figuurtype H. Het bovenlichaam, het zitvlak en de heupen zijn mooi rond.

Tip: Zet uw décolleté in de spotlights door bijvoorbeeld een prachtige ketting te dragen. Figuurtype V

Brede schouders en smalle heupen zijn kenmerken voor figuurtype V. Uw gehele onderlichaam is smaller dan uw bovenlichaam. Uw slanke bovenbenen en prachtige décolleté zijn de highlights van dit figuurtype.

Tip: Laat uw prachtige benen zien! Kies voor rokken of jurken tot boven uw knieën. Figuurtype X
Uw schouders en heupen zijn in verhouding. Uw taille is kenmerkend smaller dan uw schouders en heupen. Hierdoor onstaat een X-silhouet. Uw figuur straalt een en al vrouwelijkheid uit.

Tip: Leg de nadruk op uw prachtige rondingen.