Meer uitstraling, meer zelfvertrouwen met het juiste stijladvies

Voor dames met een maatje meer is er tegenwoordig steeds meer mode te vinden. Grote maten jurken, shirts, tunieken en broeken, maar ook grote maten lingerie en badmode: het is er allemaal. En gelukkig ook maar, want u mag gezien worden. Het kiezen van kleding die niet alleen qua stijl, maar ook qua pasvorm bij u past, geeft u bovendien zelfvertrouwen. En door kleding in de juiste kleur en vorm te dragen, maakt u zichzelf ook nog eens mooier.

Maar hoe vindt u de juiste kleding? Het beginpunt is ervoor zorgen dat uw kleding ruim genoeg zit. Van knellende kleding wordt namelijk niemand vrolijk. Vergeet die maatlabels dus en koop kleding die u op het lijf geschreven is. Vraag uzelf daarbij af waar u het accent wilt leggen en waar niet. Door kleding te dragen die het accent op de juiste plaats legt creëert u een optisch effect waarbij complimenten gegarandeerd zijn, en wie wil dat nou niet?!

Stijladvies van onze mode-experts
Hoe weet u op welke delen van uw lichaam u het best het accent kunt leggen? Of welke kleding het best bij uw figuur past? Deze vragen zouden we natuurlijk niet stellen als we hier het antwoord niet op hallen. In deze blog vindt u namelijk stijladvies voor iedereen en elk figuur. Ontdek de verschillende artikelen en geef uw zelfvertrouwen een boost door kleding te
dragen waarin u er goed uitziet en u zich prettig voelt.

 


van MeyerMode-Team op 20 juni 2016