Welke kledingstijl past bij u?
 
Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kledingstukken is het belangrijk dat u kleding kiest die bij u past. Hierdoor kunt u het beste uit uzelf naar boven halen. Met uw eigen kledingstijl laat u aan de buitenkant zien wie u aan de binnenkant bent. Het maakt u uniek ten opzichte van anderen. Wanneer u de juiste kledingstukken draagt voelt u zich zelfverzekerd, mooi en krachtig.
 
De meest gemaakte fouten bij het dragen van kleding is dat het te klein of te ruim is, het dragen van bevlekte, gekreukte of versleten kleding en een te lage décolleté. 
 
Casual/sportieve kledingstijl
In plaats van hakken, laarzen en blazers draagt u liever sneakers met een mooie jeans en een sweater of vest. Zorg ervoor dat u bij deze kledingstijl niet kiest voor de simpele basics. De casual en sportieve look kan er ook zeker vrouwelijk uitzien met de juiste kledingstukken.
 
Klassieke kledingstijl
Een klassieke kledingstijl heeft een frisse uitstraling. U voelt zich vooral fijn bij het dragen van een nette blouse met een blazer en/of een rok. Deze stijl kenmerkt zich door kwaliteit, stijlvol, tijdloos, verzorgd en gedisciplineerd. Jasjes en blazers zijn mooi gesneden en kraagjes hooggesloten.
 
Bent u deels casual en deels klassiek gekleed dan bent u een echte mix & match! 
 
Herkent u zich in deze kledingstijlen? Meyer-mode biedt diverse kledingstukken aan voor verschillende kledingstijlen. Bent u op zoek naar een nieuwe look? Kijk dan gerust op Meyer-Mode.nl om uw eigen kledingstijl te creëren.