Eindelijk, het is zomer! De hoogste tijd dus voor wat badmode tips

Het zomerse weer houdt al een tijdje aan: tijd om naar het strand of zwembad te gaan. Dit betekent dat uw badpak of bikini weer uit de kast getrokken mag worden. Ziet u hier een beetje tegenop? Dat is nergens voor nodig. Er zijn veel vrouwen die zich niet op hun gemak voelen in badkleding. Vandaar dat we wat tips voor grote maten badmode met u willen delen, zodat u met een zelfverzekerd gevoel naar het strand gaat. Want wanneer u zich goed voelt in de zwemkleding die u draagt, straalt u dit ook uit.  Om u goed te kunnen voelen in de badkleding die u draagt, is het belangrijk om een bikini of badpak uit te kiezen die goed bij uw figuur past. Heeft u stevige bovenbenen? Kies dan voor een bikinibroekje of badpak met een rokje. Zoals de badpakken in rokjesmodel op onderstaande afbeeldingen. Heeft u grote, zware borsten? Ga dan voor een badpak of bikini met een beugel voor extra ondersteuning. Merken die flatterende badmode aanbieden voor dames met een maatje meer zijn Maritim, Simone en Harmony. Deze merken vindt u dan ook terug bij de badmode van Meyer-mode. Het voordeel van badmode online bestellen, is dat u op uw gemak thuis kunt passen. Dus geen te kleine pashokjes met een vreselijke belichting. Daar zit niemand op te wachten.Nog even wat laatste tips voor het passen van uw badkleding:

  • Buig voorover. Vallen uw borsten uit uw top? Dan is de top te groot en kunt u beter een maat kleiner nemen.
  • Laat uw armen langs uw zij hangen. Komt uw borst aan de zijkant naar buiten? Neem dan een maatje groter.
  • Ontspan uw schouders. Glijden de bandjes er vanaf? Kies dan voor een andere maat.
  • In het geval van een bikini: ga zitten en kruis uw benen. Blijft het broekje op zijn plek? Dan heeft u de juiste maat te pakken. Kruipt het broekje naar beneden op uw rug? Kies dan voor een andere maat.

Last, but not least is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat uw badkleding over de juiste pasvorm beschikt. Zorg er altijd voor dat de kleur en print die u heeft gekozen bij u passen. Zo geniet u optimaal van de zomerse dagen! Kijk voor het complete veelzijdige aanbod badmode in onze webshop.

 
van MeyerMode-Team op 28 juni 2018