Vul de onderstaande velden in en doe mee aan de winactie! Wij hebben uw gegevens nodig om de winnaar te informeren.

Aanhef
.
.

 

DEELNAMEVOORWAARDEN PRIJSACTIE:

1. De winactie begint op 02-01-2019 en eindigt op 30-06-2019.
2. Wij stellen voor deze actie 1 VW Polo ter waarde van € 15.750,- (contante uitbetaling is mogelijk) en 31 Meyermode shoptegoedbonnen ter waarde van elk € 100,- beschikbaar.
3. Deelname vanaf 18 jaar. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order Finance GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
4. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk Meyermode en wordt in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord, dat K-Mail Order Finance GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart.
5. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen.
6. Met het opsturen van dit formulier doet u automatisch mee aan de verloting.
7. U kunt ook telefonisch deelnemen door het codewoord 'Droomauto' door te geven of schriftelijk door uw bestelbon op te sturen waarop u het daarvoor bestemde vakje heeft aangekruist.
8. De prijzen worden toegekend middels verloting door een onpartijdige derde.
9. De winnaars worden uiterlijk bekendgemaakt op 30-09-2019. De winnaars krijgen van Meyermode hierover schriftelijk bericht. De prijs zal uiterlijk op 31-10-2019 aan de winnaar worden uitgekeerd. Meldt een winnaar zich niet binnen 4 weken, dan vervalt de kans op een prijs. Na 31-10-2019 kunt u de uitslag aanvragen bij Meyermode. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren.
10. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.