Mijn account
 
Voor klanten

buttonClose
Wanneer u deze optie aanvinkt, blijft u aangemeld in onze webshop (ook wanneer u de website opnieuw bezoekt).
Het voordeel van aangemeld blijven: u kunt uw notitieblok, winkelmand en uw laatst bekeken artikelen op al uw apparaten terugvinden – ongeacht of u op uw mobiele telefoon, computer of een ander apparaat aangemeld bent. Wanneer u wenst niet aangemeld te blijven, hoeft u het vinkje alleen uit te zetten.
Ter bescherming van uw persoonlijke gegevens, zoals het wijzigen van uw klantgegevens of het plaatsen van een bestelling, is opnieuw aanmelden vereist. U kunt u te allen tijde afmelden door op het knopje “Nu uitloggen” te klikken in “Mijn account”.
buttonClose

LET OP: AANMELDEN MET UW GEBOORTEDATUM
Het aanmelden met klantnummer en geboortedatum is vanwege veiligheidsredenen niet meer mogelijk. In plaats van uw geboortedatum is nu een wachtwoord nodig. Als u nog geen wachtwoord heeft kunt u een bestelling plaatsen als nieuwe klant en in dat proces kunt u een wachtwoord aanmaken. Als u al een wachtwoord heeft maar deze bent vergeten kunt u link Wachtwoord vergeten? klikken en dan krijgt u een nieuw wachtwoord toegestuurd. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord is nog steeds mogelijk.

Ik heb geen account maar wil er een aanmaken.
Ontvang de vele voordelen die 'Mijn account' u biedt.Voordelen mijn account:

Häkchen Bekijk op elk moment de status van uw bestelling

Häkchen Annuleer artikelen

Häkchen Bekijk het saldo van uw rekening

Häkchen Controleer of uw retourzending al bij ons binnen is

Häkchen Controleer de status van uw betaling